Antivirus is nodig om uw systeem veilig en beschermd te houden. Bitdefender Antivirus zorgt ervoor dat uw systeem niet wordt aangevallen door wormen, virussen, valbeveiliging of andere kwaadaardige malware die uw systeem en uw kostbare gegevens kan beschadigen. Maar soms kan het tijdens het verwijderen van het virus ook uw belangrijke bestanden verwijderen. Het ophalen van uw belangrijke bestanden kan een probleem zijn en niet iedereen kan bestanden ophalen. Het vereist goede kennis en begeleiding. Technische ondersteuning van Bitdefender biedt u de volledige informatie die nodig is om de verwijderde bestanden te herstellen. Lees dit door als je meer wilt weten.

Bitdefender Antivirus Klantenservice Telefoonnummer .jpg
Stappen om verwijderde bestanden te herstellen door Bitdefender-antivirus:

Methode 1: Door Bitdefender bestanden in quarantaine herstellen

  • Open het control center-systeem van Bitdefender.
  • Nu moet u op de optie “Beheer” klikken en vervolgens op “Quarantaine” klikken. Nu zal het Quarantine Management Panel worden geopend.
  • U zult een lijst met items in quarantaine opmerken. Selecteer het bestand dat u wilt terugzetten.
  • Zoek naar “restore” of “restore to” optie om verwijderde bestanden te herstellen.

Methode 2: Gebruik een software voor gegevensherstel

  • Open de harde schijf, het externe USB-station of de SD-kaart waarop de verwijderde bestanden zich het laatst bevonden.
  • Druk nu op de scanknop.
  • De wizard Gegevensherstel wordt geopend en er wordt een snelle scan gestart. Laat de scan voltooien. Hierna wordt automatisch een diepe scan geopend om meer verwijderde bestanden te vinden.
  • Wacht tot de scan is voltooid. Selecteer nu de bestanden die u wilt herstellen en klik op de knop “herstellen” om te beginnen met het opslaan van de bestanden. Bewaar het ergens anders in plaats van de oorspronkelijke plaats om gegevensoverschrijving te voorkomen.

Volg deze methoden om uw verwijderde bestanden te herstellen. Maar als u nog steeds niet in staat bent om dit te doen of als u voor een fout staat, neem dan gerust contact op Bitdefender klantenservice nummer Nederland @ +3120-798-9553. We zijn toegewijd om u oplossingen te bieden voor uw technische problemen. We begeleiden onze klanten bij elke twijfel en zorgen voor de beste resultaten.

Leave a comment